Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2 Post: Box 732, 182 17 Danderyd
Tel: 08-714 35 00 Org nr: 556467-7119
  • Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret nedan. Om du däremot vill skicka in en jobbansökan så klicka på följande länk, Spontanansökan.

Välj kontor

Jobba hos oss

Välkommen till oss!

Sandå är Sveriges största och enda rikstäckande måleri- och golvföretag. Tillsammans är vi över 1 700 medarbetare som har bestämt oss för att skapa en ny syn på hantverk. Vi leder och driver viktiga frågor och brinner för att göra skillnad. Genom ett stort ansvarstagande i hela vår process strävar vi hela tiden efter att vara den mest efterfrågande leverantören av måleri- och golvtjänster samt den självklara arbetsgivaren i vår bransch. 

Välkommen till Sandå!

8 anledningar att börja jobba på Sandå!

1. God introduktion

Vi välkomnar och utbildar målarlärlingar kontinuerligt enligt måleribranschens yrkesnämnds riktlinjer och golvlärlingar enligt GBR:s branschriktlinjer. På våra avdelningar finns utsedda lärlingsansvariga vars uppgift är att stötta och agera mentorer.

2. Yrkesstolthet och arbetsglädje i fokus

Vår inställning är lika viktig som din. Vi söker dig som utför ditt jobb professionellt och är stolt över det du gör. Vi älskar att dagligen sätta färg på Sveriges ytskikt och att förändra synen på hantverk.

3. Ständig utbildning och kompetensutveckling

Din kunskap är vår viktigaste tillgång. Därför kompetensutvecklar vi oss tillsammans kontinuerlig. Vi erbjuder en kunnig arbetsplats med ambitiösa utbildningsprogram och kurser för våra hantverkare, projektledare och platschefer.

4. Goda karriärmöjligheter

Vår storlek och bredd på uppdrag gör att du kan få nya utmaningar. 80 % av Sandås arbetsledare har tillsats genom internrekrytering och vi har en stor variation i våra uppdrag. Du kan med enkelhet byta Sandå-avdelning när du flyttar eller är i behov av ett miljöombyte. Vi har idag ca 50 platskontor runt om i Sverige. Vi finns även på 3 orter i Norge.

5. Trygg och säker anställning

Sandå är en arbetsgivare med ordning på material, utrustning, försäkringar, telefoni, lön och pension. 98 % av våra medarbetare har en tillsvidareanställning och vi är anslutna till kollektivavtal. Vi erbjuder dig kontinuerliga hälsoundersökningar och ett årligt friskvårdsbidrag. Hos oss ska alla komma hem oskadda från varje arbetsdag.

6. Engagerat ledarskap

Våra ledare är betydelsefulla för din upplevelse av oss som arbetsplats. Vi genomför årliga ledarskapsprogram för att ge dem handfasta verktyg för att leda det löpande arbetet mot Sandås mål. Hos oss är det viktigt att du ges rätt förutsättningar för att kunna leverera en totalupplevelse av gott hantverk.

7. Hållbarhet är centralt i vårt dagliga arbete

Vi tror att vi kan göra skillnad i vår bransch, både idag och i framtiden. Vi utvecklar vår verksamhet i takt med samhället och tekniken för att förbli ett ansvarsfullt företag.

8. Vi gillar olikheter

Sandå hjälper många olika kundgrupper och därför är mångfald hos våra medarbetare en nödvändighet. Vi är idag ett mansdominerat företag som strävar efter att bli mer jämställt i takt med att fler kvinnor utbildar sig till hantverkare. Hos oss spelar varje medarbetares insats en viktig roll i vår fortsatta utveckling. Kom som du är och var dig själv!

Vi söker dig

Efterfrågan på våra tjänster är mycket stor och vi behöver fler kollegor. Vi söker dig som har en hög serviceanda, gillar nya uppdrag och drivs av att leverera ett hantverk i toppklass. Du kan ditt jobb och du är stolt över det du gör.

Vår storlek och bredd ger många nya utmaningar och möjligheter att utvecklas hos oss. Vi har ett ambitiöst egenutvecklat vidareutbildningsprogram för våra hantverkare, projektledare och platschefer med ett brett urval av olika specifika Sandåkurser. Vi erbjuder en arbetsplats med varierande uppdrag, trevliga kollegor och goda arbetsvillkor. Sandå är ett måleriföretag som erbjuder dig en trygg och säker anställning. En arbetsgivare med ordning på material, utrustning, försäkringar och lön. Vi ser dig och uppskattar det du gör och ger dig chansen att utvecklas.

Lediga tjänster hittar du nedan, men du är alltid välkommen med en spontanansökan om du är intresserad av att jobba hos oss. Välkommen till Sandå!

Skicka en spontanansökan

MadeleineVibergPhoto_10

Lediga tjänster

Målare sökes till Mariestad och Skövde

Mariestad | Heltid

Målare sökes till Halmstad

Halmstad | Heltid

Målare sökes till Uddevalla

UddevallaMålarna AB | Heltid

Målare sökes till Oskarshamn

Oskarshamn | Heltid

Målare sökes till Kristinehamn

Karlstad | Heltid

Målare sökes till Jönköping

Jönköping | Heltid

Målare sökes till Gnosjö

Jönköping | Heltid

Golvläggare sökes till Varberg

Varberg Golv | Heltid

Målare sökes till Västerås och Enköping

Enköping, Västerås | Heltid

Golvläggare sökes till Kristianstad

Kristianstad | Heltid

Målare sökes till Sälen

Dalarna | Heltid

Målare sökes till Lund

Lund | Heltid

Målare sökes till Visby

Visby | Heltid

Målare sökes till Växjö

Växjö | Heltid

Målare sökes till Örebro

Örebro | Heltid

Målare sökes till Trollhättan

Trollhättan | Heltid

Målare sökes till Falköping

Falköping | Heltid

Målare sökes till Alingsås, Lerum och Vårgårda

Alingsås | Heltid

Träffa några av våra medarbetare

Sussie Bäckström
Projektledare, Uppsala

Rame Lajqi
Målare, Göteborg

Sofia Edström
Målare, Umeå