Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2 Post: Box 732, 182 17 Danderyd
Tel: 08-714 35 00 Org nr: 556467-7119
  • Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret nedan. Om du däremot vill skicka in en jobbansökan så klicka på följande länk, Spontanansökan.

Välj kontor

 

UddevallaMålarna

Välkomna till oss på UddevallaMålarna!

Med våra drygt 60 anställda så är inget uppdrag för litet eller för stort. Vi har erfarenhet av de flesta projekt och i vårt företag finns en erfarenhets- och kunskapsbank enda sedan tidigt 90-tal. Vi utför allt från interiör- och fasadarbeten. Kontor, industrifastigheter, privatbostäder är våra objekt. Våra kunder är såväl företag och myndigheter som privatpersoner.

Vi har kontor i Uddevalla, Trollhättan och Kungshamn.

Välkomna att kontakta oss för mer information!

 

Om oss

UddevallaMålarna AB grundades redan 1993 av Robert Ohlsson och Mikael Sahlbring med kontor i Uddevalla. Sedan 2003 så har vi även verksamhet i Trollhättan, som drivs under namnet Målerifirma Christer Svenssons eftr. Sedan 2010 har vi även verksamhet i Kungshamn under namnet Kungshamns Måleri. Totalt inom våra tre enheter har vi cirka 60 medarbetare.

Sedan augusti 2019 äger Sandå Sverige AB 50% av UddevallaMålarna. Vi har därmed tillgång till Sveriges i särklass största måleris resurser, som stöd till vår lokala verksamhet.

Kontaktpersoner

Robert Ohlsson

vd och platschef

Mikael Sahlbring

Projektledare

Annelie Pettersson

Administration

Christer Svensson

Platschef Trollhättan

Christian Adamsson

Projektledare

Joakim Olsson

Projektledare