Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2 Post: Box 732, 182 17 Danderyd
Tel: 08-714 35 00 Org nr: 556467-7119
  • Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret nedan. Om du däremot vill skicka in en jobbansökan så klicka på följande länk, Spontanansökan.

Välj kontor

Privatpersoner

Hög kvalitet med generösa garantier

För dig som privatperson är Sandå ett tryggt och kostnadseffektivt alternativ när du skall renovera, bygga nytt eller bygga till. Sandå är ett stort företag, men opersonliga kommer vi aldrig att bli. Kontakta bara ditt närmaste lokalkontor, så tar vi hand om dig.

Vår storlek är viktig för många. Den garanterar långsiktighet, resurser och tillgång på kvalificerad arbetskraft. Det gör också att vi kan ha generösa garantier, om du av någon anledning inte skulle bli nöjd med vårt arbete.

Våra löften

  1. Vi håller tider
  2. Vi respekterar våra kunder
  3. Vi utför jobbet utan att fuska
  4. Vi åtar oss inte svartjobb
  5. Vi är affärsmässiga
  6. Vi tar vårt ansvar och skyller inte ifrån oss

ROT-avdrag

Tack vare rotavdraget betalar du som har en villa, bostadsrätt eller sommarstuga bara 70 procent av arbetskostnaden när du anlitar en hantverkare från Sandå. Rotavdraget är personligt och har ett tak på 50 000 kronor per år. Är ni två ägare till bostaden kan ni alltså dra av upp till 100 000 kronor.  Avdraget kan inte vara större än skatten du faktiskt betalar under året. Tycker du det låter krångligt? Det är det inte, kontakta oss så hjälper vi dig.

Räkneexempel:
Arbetskostnad: 20 000 kr
Material: 3 000 kr
ROT: – 6 000 kr
Du betalar: 17 000 kr

Fullständiga regler för rotavdraget hittar du på skatteverket.se

Kontakta oss

 

 

Välj kontor