Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2
Post: Box 732, 182 17 Danderyd

Tel: 08-714 35 00
Org nr: 556467-7119

  • Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret nedan. Om du däremot vill skicka in en jobbansökan så klicka på följande länk, Spontanansökan.

Välj kontor

Projektledare sökes till Borås

Är du en engagerad, driven ledare som vill jobba i ett entreprenörsdrivet bolag? Vill du vara med och utveckla Sandå in i framtiden och brinner du precis som vi för att förändra synen på hantverk? Då kanske du är vår nya projektledare till vår avdelning i Borås. Som projektledare får du en central roll med omväxlande arbetsuppgifter med ett stort eget ansvar. Förutom projektgenomförande ansvarar du för personal, arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi.

För att lyckas i rollen har du tidigare erfarenheter från liknande arbete inom byggsektorn. Vi lägger stor vikt i att du besitter goda egenskaper när det kommer till samarbetsförmåga, social kompetens och affärsmannaskap. Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående start.

Frågor besvaras av platschef Lars Petersson på telefonnummer 070-389 94 48.

Välkommen med din ansökan till lars.petersson@sanda.se

Om Sandå – hela Sveriges måleri!                                                                                                                                                 

Sandå är Sveriges största och enda rikstäckande måleri- och golvföretag. Tillsammans är vi över 1 700 medarbetare som har bestämt oss för att skapa en ny syn på hantverk. Vi leder och driver viktiga frågor och brinner för att göra skillnad. Genom ett stort ansvarstagande i hela vår process strävar vi hela tiden efter att vara den mest efterfrågande leverantören av måleri- och golvtjänster och den självklara arbetsgivaren i vår bransch. Välkommen till Sandå!