Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2
Post: Box 732, 182 17 Danderyd

Tel: 08-714 35 00
Org nr: 556467-7119

Välj kontor

Verksamhets-

utvecklare

sökes!

Har du ett brinnande intresse för verksamhetsstyrning i kombination med hållbarhetsfrågor? Är du i starten av din yrkeskarriär och vill vara med på en förändringsresa som tar både dig och Sveriges största målerikoncern till nya framgångar? Då kan du vara den vi söker!

Sandå är Sveriges största målerikoncern och omsätter 1,5 miljarder kronor. Vi finns på 60 orter runt om i landet och tillsammans är vi över 1500 medarbetare som har bestämt oss för att skapa en ny syn på hantverk. Sandå är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierad.

Vi söker en ny medarbetare till vår avdelning för verksamhetsutveckling som nu expanderar. Tjänsten är en tillsvidareanställning och på heltid med en placering på vårt huvudkontor i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter består främst av:

  • Projektstyrning och processutveckling
  • Interna och externa revisioner
  • Förbättringar inom Sandås kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete
  • Uppföljningsarbete
  • Stödjande funktion till våra verksamheter runt om i landet
  • Kompetenshöjande aktiviteter

För tjänsten krävs att du har utbildning på högskolenivå inom lämpligt område. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och från entreprenadbranschen är meriterande. Som person är du kommunikativ, driven och initiativrik. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten innefattar resor.

Sänd din ansökan till rekrytering@sanda.se senast den 16:e juni 2019. Frågor ang. tjänsten besvaras av verksamhetsutvecklingschef Sofie Grimsvik på sofie.grimsvik@sanda.se eller tfn 070-580 13 00. Ansök redan idag, urval sker löpande.

Vi undanber oss bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande i samband med denna annons.