Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2
Post: Box 732, 182 17 Danderyd

Tel: 08-714 35 00
Org nr: 556467-7119

  • Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret nedan. Om du däremot vill skicka in en jobbansökan så klicka på följande länk, Spontanansökan.

Välj kontor

Rikskundsansvarig

Rikskundsansvarig med inriktning mot fastighetsbranschen

Vill du bli en del av hela Sveriges målerikoncern och vara företagets företrädare gentemot våra centrala samarbetspartner? Sandå har med sina 60 kontor en unik möjlighet att leverera måleritjänster till samma professionella nivå över hela Sverige.

Vår rikskundsenhet är inne i en spännande utvecklingsfas och vi söker därför en till kundansvarig. I rollen kommer du ansvara för att teckna, förvalta och följa upp Sandås rikskundsavtal med inriktning mot fastighetsägare/förvaltare. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en möjlig placering på flera orter i Sverige.

För tjänsten krävs att du har tidigare erfarenheter från fastighetsbranschen och försäljning. Kunskap i projektledning är meriterande. Som person är du affärsmässig, strukturerad, kommunikativ och har ett stort eget driv.  Du har förmåga att knyta långsiktiga relationer till kunder och även kollegor internt i organisationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tjänsten innefattar resor.

Välkommen med din ansökan till johan.trygg@sanda.se senast 2021-11-01.

Rekryteringen sker löpande.

Frågor besvaras via mejl till johan.trygg@sanda.se eller 070-609 82 19.