Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2
Post: Box 732, 182 17 Danderyd

Tel: 08-714 35 00
Org nr: 556467-7119

  • Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret nedan. Om du däremot vill skicka in en jobbansökan så klicka på följande länk, Spontanansökan.

Välj kontor

Projektledare sökes  till Eskilstuna

Projektledare sökes till Sandå Eskilstuna!

Sandå i Eskilstuna växlar upp!

Det är full fart hos oss och vi behöver förstärka teamet med ytterligare en projektledare.
Vill du vara med och utveckla Sandå in i framtiden och brinner du precis som vi för att förändra synen på hantverk? Är du en engagerad, driven person som vill jobba i ett entreprenörsdrivet bolag? Då kanske du är vår nya projektledare till vår avdelning i Eskilstuna.

Som projektledare får du en central roll med omväxlande arbetsuppgifter med ett stort eget ansvar. Förutom projektgenomförande ansvarar du för personal, arbetsmiljö, kvalitet och ekonomi. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har erfarenheter från måleribranchen och redo för nästa steg i din karriär.

Vi lägger stor vikt i att du besitter goda egenskaper när det kommer till samarbetsförmåga, social kompetens och affärsmannaskap. Vi erbjuder en arbetsplats med engagerade, kompetenta och trevliga kollegor samt goda arbetsvillkor. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med omgående start.

Frågor besvaras av platschef Lars Andersson på telefonnummer 070-827 46 28.

Välkommen med din ansökan till lars.andersson@sanda.se

Om Sandå – hela Sveriges måleri!                  

Sandå är Sveriges största och enda rikstäckande måleri- och golvföretag. Tillsammans är vi över 1 700 medarbetare som har bestämt oss för att skapa en ny syn på hantverk. Vi leder och driver viktiga frågor och brinner för att göra skillnad. Genom ett stort ansvarstagande i hela vår process strävar vi hela tiden efter att vara den mest efterfrågande leverantören av måleri- och golvtjänster och den självklara arbetsgivaren i vår bransch. Välkommen till Sandå!