Kontakt

Kontaktuppgifter

Huvudkontoret: Berga Backe 2
Post: Box 732, 182 17 Danderyd

Tel: 08-714 35 00
Org nr: 556467-7119

  • Om du vill komma i kontakt med oss så fyll i formuläret nedan. Om du däremot vill skicka in en jobbansökan så klicka på följande länk, Spontanansökan.

Välj kontor

Kalkylator sökes

Är du Sandås nya kalkylator för måleri/golv? Hos oss upprättar du anbudskalkyler utifrån tillgängliga handlingar och stödjer våra arbetsledare i kalkyleringsfrågor. Du ingår i vår kalkylgrupp och dina uppdragsgivare är våra enheter inom måleri och golv runt om i Sverige. Vi använder oss av programmet Entré målerikalkyl. Placeringsort efter överenskommelse.

Du känner till branschen väl och har goda IT-kunskaper. Du har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, är noggrann och strukturerad, blir klar i tid, ser möjligheter istället för problem och brinner för uppgiften.

Välkommen in med ansökan via e-post till anders.holmgren@sanda.se. Vi rekryterar löpande. Har du frågor om tjänsten, kontakta Anders Holmgren (kalkylatorchef) på telefonnummer 08-7143618.

Om Sandå – hela Sveriges måleri!

Sandå är Sveriges största och enda rikstäckande måleri- och golvföretag. Tillsammans är vi över 1 700 medarbetare som har bestämt oss för att skapa en ny syn på hantverk. Vi leder och driver viktiga frågor och brinner för att göra skillnad. Genom ett stort ansvarstagande i hela vår process strävar vi hela tiden efter att vara den mest efterfrågande leverantören av måleri- och golvtjänster och den självklara arbetsgivaren i vår bransch.

Välkommen till Sandå!